tisdag, mars 17, 2009

Just a little bit of skolking

Ok, jag erkänner att skolkar från aerobicspasset idag. Fast egentligen inte eftersom instruktören deklarerat ledigt för solsemester på Teneriffa. Att några kruttanter sedan valt att bjuda in till en timmes gångpass ute i kylan som omväxling och med uppmaningen "då kommer man ju UT i alla fall" har inget med mig och mitt tränande att göra känner jag. Jag tränar aerobics på tisdagar mellan 7 och 8. Inget annat alltså.

6 kommentarer:

Schmarro sa...

alltså på tal om fritidsintressen. är det inte dags att hitta en kör igen, att börja sjunga i nån kväll i veckan. eller ska vi vänta tills henry är lite större först, hur funkar sånt här?

Lindsy sa...

Hej jag är glad att du frågar, det vore skitkul! Vi kollar upp. Jag gillar också den ödmjuka tonen angående Henry och jag tror faktiskt att han skulle kunna tänka sig att supporta dig och mig med en körkväll i veckan. Och Micke också för den delen.

Schmarro sa...

jag har kollat runt lite och en del verkar kräva att man kan läsa noter. det kan inte vi va? alltså det är inte samma sak att kunna spela vissa ackord på the guitar. nä det är det inte. hmmm. en snäll kör, en caroline af ugglas-kör, vill jag ha.

undrar om man är alt fortfarande. bergis.

Schmarro sa...

EH URSÄKTA MEN CAROLINES KÖR REPAR I STHLM OCKSÅ!!!!

Välkommen till Kör För Alla!

Det går bra att börja när som helst under terminen.

Stockholmskören
Tid: måndagar 18:30-19:45 (utan paus)
Plats: Frans Schartaus gymnasies aula, Bohusgatan 24-26 Stockholm, 6 min från T-bana Skanstull

Schmarro sa...

LINDA LINDA LINDA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA (säg jaaaa).

Lindsy sa...

I´m in. Kan dock bli probs varannan måndag för mig som tvingas jobba till 19... Wtf. Men en provgång lär vi boka iaf.