tisdag, november 20, 2007

Days of grey

Har sagt det förut men jag säger det igen, tisdagar är helt värdelösa. Särskilt när ångestgråa moln tänker hela jävla råckstahimmelen. Måste göra nåt, dör av boredom, men vad? Förslag tas tacksamt emot. Varför har jag inget intresse, jag tröttnar på allt, I need stimuli, allt känns trist idag. Kanske kaffe och Carolina får mig på andra tankar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill bara medela att vädret är lika trist och grått i Sunne, hur går det med maten för Henry? hörde att han gått över till vanlig mat, lagar du själv eller köper du? Apropå intressen, varför tar du inte upp musiken igen? du och Carolina kan ju träffas och spela och sjunga nån gång i v, Henry och Anna kommer ju tycka det är askul (när dom blir lite äldre) du kan ju lira gitarr och Lina piano:) Starta en barngrupp vetja:)...kanske lite för ambisjöst.

Annars är det vell bara att sno hem Saras symaskin från Sala, hon använder den ju inte nu ändå. Sen har jag ju självklart ett 3:dje förslag, köp en drejskiva på blocket och börja dreja, fan va kul det skulle va, hade jag bott stort hade jag gjort det:)

Vi syns snart:) /Malin