fredag, maj 18, 2007

Still recovering

Hej och tack för alla fina grattis, har inte orkat med att uppdatera riktigt, kroppen är rejält slutkörd efter en 29-timmars-förlossning och där återhämtningen på hemmaplan till största del handlar om att försöka hitta små minutrar och kvartar att sova på eftersom jag från och med Henrys första andetag i livet plötsligt förvandlats till något av en sug och mjölkpumpsmaskin som ständigt går på hög varv. Ammar i genomsnitt varannan timme dygnet runt så det är en matglad krabat som just flyttat in.

Omställningen är omtumlande och helt fantastisk på samma gång. Känns som att han varit här i ett halvår redan trots att han bara är knappa veckan gammal. Idag när Elisabeth från BVC var här på hembesök pratade vi om att han i början (av sitt 5-dagarslånga liv) gjorde det och det men nu ligger det istället till på det här viset, så skumt. Nätter och dagar flyter samman, finns ingen rytm överhuvudtaget än så länge. Men vi tar en dag i taget, försöker att inte planera in mer än ett besök/projekt om dagen. En stolt mormor har varit här och premiärkört vagnen, själva har vi inte orkat ta oss utanför dörren än. Imorgon kommer farmor och farfar, på söndag en tur i nya opeln till Ekerö sen är lille Henrys första vecka plötsligt tillända. Av BVC-Elisabeth fick vi veta att det på biblioteket finns en sagobok att hämta ut. Det kanske vi kan göra på måndag. Om vi orkar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis igen det är inte första gången BVC-Elisabet är i lägenheten. Ni måste ju medela mått och sånt: Längd, vikt, huvudomfång och kukstorlek.
Silverhult

Anonym sa...

Hoppas ni hade en fin fin utflykt till Ekerö, väntar med spänning på en uppdatering, men ännu mer längtar jag efter Henry :-) Kanske kan ses snart..om inte förr så efter min efterlängtade semester. Kraaaaam

Schmarro sa...

kukstorlek. hahahahhaha.

Lindsy sa...

Jessica - du kanske kan hänga på till Ekerö nån gång i början av nästa vecka? Tänkte dra dit när Micke börjar jobba, fattar inte hur man ska klara sig själv...

Anonym sa...

Åker till Marmaris på fredag och blir borta 1 vecka... men hänger gärna på till Ekerö nån dag när jag kommit hem :-)
Klart du klarar dig, du är ju supermom nu... Hoppas ni mår bra! Kram