fredag, maj 30, 2008

Första, andra, tredje. Vi vann!

Vi har köpt den! Vi fick lägenheten! Efter 4 påfrestande dagar så är den äntligen vår! Skriver papper klockan 17! Känns helt overkligt och jag mår fortfarande lite illa. Kan inte riktigt fokusera och låta bli att oroa mig över vad det är vi har gjort. Har vi missat nåt? Kan det stämma? Kommer vi klara av det här? Första riktiga bostaden vid 30 års ålder liksom... Visste knappt vad ränta var för en vecka sen. Det overkliga ligger också i att lägenheten är så himla fin och känns liksom på ett sätt höra till en annan liga. Skulle vi, som inte ens haft ett giltigt andrahandskontrakt de senaste tre åren med trasig spis och läckande toalett, bara trampa in där, i mysiga Minneberg vid vattnet, lugnet och det väl påkastade köket och bara börja bo bland övriga? Det känns ju inte riktigt klokt. Men så blir det nu. Och vi pustar ut.

6 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!!! fy fan va roligt! minneberg är ju as fint ju...upper class lixom;) Det känns som ni gör allt sammtidigt du och Lina, först barn med bara några veckors mellanrum och nu husköp:) Kram på er alla och jag längtar tills augusti när kommer och tigger till mig en kopp te i erat nya fina kök:)

Lindsy sa...

Oh you´re so welcome! Efter kaffen ser Micke gärna fram emot att ta din kaffekopp och ställa den i DISKMASKINEN som han sedan gladeligen knappar igång... ja du hör ju. Kram

Anonym sa...

Grattis till familjen! Jag vet ju inget om Stockholm, men att bo vid vattnet låter ju super. Det kan vi fira på fredag! Kram, Brallan.

Lindsy sa...

Såklart vi ska, nu är papprena påskrivna och det är bara att flytta in den 1:a Juli om vi vill. Ses snart, kram!

Anonym sa...

Grattis Grattis Grattis!!
Det är såååå superkul att ni fick den. Att ni vann!

Kram från fam Bergström/Jonsson

Anonym sa...

Kan man fa se nagra foton pa vart man ska bo tva veckor i juli :)