måndag, september 03, 2007

Kräft, krabb och tacofest i Sala

Och så var det ju mässa med hela familjen, barnvagn och trängsel. Alldeles för mycket människor på en alldeles för liten yta. Blev helt yr av älgwokos och gratis företagskarameller. Att gamle Gåvan-Sebastian stod på scen och bjöd på öronbedövande gitarrpop och tveksamt mellansnack gjorde att vi fann årets mässa aningen blasé och lämnade den med en lättnandes suck efter bara nån timme. Får ändå passa på att hjärtligt tacka Johnny för biljetter och hans imponerande uppvisning med minst två klockrena slagskott på en stackars hockeymålvakt. Väl värd det åtråvärda priset - en burk mineralvatten!

Kvällen spenderades med familj, respektive och en moster som av nån anledning fick gå under namnet Maud trots att hon ju heter Mona. Krabban var det mest oaptitliga jag sett, kräftorna ok medan tacosarna var utsökta! Resten av kvällen och natten ägnades åt fysisk akktivitet i form av tennis, golf och bowling via nya nintendo wii eller vad det heter. Kul men också nära att fördärva både lampkrona och tv-skärm på samma kväll. Micke blev som väntat helt såld och utstår fortfarande värk i kropp och armar efter helgens nattliga kamp.
Henry fick en höstjacka av sin mormor, den var superfin!









1 kommentar:

Anonym sa...

Helt otroligt vad stor han ar!! Och att han sitter sjalv i barnstolen oj oj oj vilken kille. Sa sala massan var med andra ord samma gamla vanliga, alla ska dit men ingen vet riktigt varfor :) kul! Sa nu ar det bara till att borja spara infor Mickes julklapp forstar jag...