tisdag, juli 01, 2008

Nu är den vår

Fick nycklarna idag och åkte genast till lägenheten för att känna läget. Den kändes mindre än jag mindes den, och det slog mig att garderober eller andra förvaringsutrummen helt saknas. Det kändes mindre bra. Var ska vi ha städskåpsgrejerna? Handukarna och lakanen? Blir till att tänka nytt. Lite magi och trolldom. Men köket var precis så fint som jag kommer ihåg. Och balkongen var jättestor. Och det finns infravärme! Promenerade en sväng i området och längs vattnet nu ikväll, kände lite på badbryggan och det är fantastiskt vad fint det är och helt overkligt, det känns fortfarande som att det här inte kan va för oss. Känslan förstärktes ytterligare ett uns när vi såg gamle Pojen stå och samsas med en å annan porsche på parkeringen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till er! Lycka till nu med flytten. Vi kan väl ses snart?! Kram, fru Angland. Som England fast med A i början.

Lindsy sa...

En liten undring: Hur har ni tänkt er med festen? Inflyttnigs alltså? Annan undring: SKulle man kunna tänka sig ett litet inplanerat besök i Stockholm här framöver kankse? Grattis till er själva föresten.

Lilla Anna sa...

Va kul! Ni kommer säkert att trivas. Vi får planera in en Stockholmstripp och komma och hälsa på mot hösten när ni kommit i ordning. Lycka till med flyttandet. Kram